bagargarden.hsbbrfwebb.se|bagargarden@hsbbrfwebb.se
Bullen 202103252021-03-27T12:48:44+01:00

Vill du läsa läsa nyhetsbrevet som pdf så hittar du det i denna länk: Bagarbullen 2021-03-25

Bagarbullen 2021-03-25

Detta informerar vi om

  • Trädgårdskvällar
  • Engångsgrillar
  • Uteplatsen
  • Sophantering på uteplatsen
  • Information om vattenburna handdukstorkar

Trädgårdskvällar

Nu är det snart dags att gå ut på gården och hålla den fin! Datumen för trädgårdskvällarna är 14/4, 19/5, 23/6, 11/8, 8/9 och den sista trädgårdskvällen blir 6/10. Hoppas ni har möjlighet att närvara dessa dagar. Det är viktigt att man skriver upp sig att man deltar, eftersom man blir medbjuden på restaurangbesök om man medverkat vid minst fyra tillfällen. Allt detta gäller naturligtvis att Corona-pandemin lugnar ner sig.

Engångsgrillar

Våra utemöbler är nu slipade och oljade och redo för en ny säsong. Engångsgrillar eller s.k. bordsgrillar får INTE ställas på våra bord eller stolar. Träet förstörs av värmen och det är dessutom en stor brandrisk. Vill man använda sådana grillar på uteplatsen så måste de stå på marken eller i våra egna grillar.

Uteplatsen

Vår uteplats är till för alla medlemmar på gården. Det är därför inte tillåtet att boka upp merparten av uteplatsen för helt privata fester eller många timmar i förväg. Alla som bor här ska kunna använda uteplatsen för att träffas och umgås.

Föremål i trapphusen, såsom dörrmattor, barnvagnar eller rollatorer är inte tillåtna i trapphusen. De kan medföra en brandfara, om föremålet är eldfängt eller hindrar framkomligheten vid en eventuell brand.

Sophantering på uteplatsen

Soptunnan på uteplatsen är borttagen. För allas trevnad tar man bort sitt eget skräp eller slänger det direkt i miljöhuset. Det gäller även cigarettfimparna!

Information om vattenburna handdukstorkar

Vi vill påminna alla medlemmar om vikten att inte stänga av handdukstorkarna i badrummen. Dessa är kopplade till varmvattnet som är i ständig cirkulation och om handdukstorken är avstängd går det ut svalt/kallt vatten i varmvattensystemet. Om temperaturen i varmvattnet understigen 50 grader finns det risk för ökad bakterietillväxt. Vill du ta bort din vattenburna handdukstork är detta tillåtet, men skall anmälas till styrelsen så att vi kan besiktiga att det gjorts på ett korrekt vis.

 

 

Vi önskar alla en Glad Påsk!
Styrelsen

 

Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email